PRODEXPO

GTC X

15-04-2023

  GTC X

  Opis projekta

  GTC Grupa, jedan od vodećih investitora u oblasti komercijalnih nekretnina u zemlji, a i šire u regionu centralne i istočne Evrope, krenula sa realzicijom još jedne značajne investicije u Beogradu. Projekat nazvan GTC X ponudiće tržištu 17.000m2 prvoklasnog poslovnog prostora u bloku 41 na Novom Beogradu.

  GTC X imaće ukupnu bruto gradjevinsku površinu od oko 31.700m2, raspoređenih na 10 nadzemnih i tri podzemne etaže (3Po+Pr+8+Te). Zanimljivom arhitektonskom idejom u oblikovanju objekta, sa izlomljenom fasadom i ukrštanjem dva trakta u osnovi u obliku slova X, autori su želeli da kreiraju ambijent radnog prostora bogat prirodnim osvetljenjem. U prizemlju je hol sa duplom visinom, salom za konferencije, restoranom i poslovnim prostorom.

  Na 8 spratova je savremeni poslovni prostor, koji je projektovan po principu “open space”, visokog kvaliteta završnih radova sa visinom spratova od 2,80m i mogućnošću da organizacija prostora i dizajn enterijera budu po želji korisnika. Potrebe za parkiranjem su rešene na tri nivoa podzemne etaže sa 330 parking mesta. Projekat X kao i svi dosadašnji projekti kompanije GTC, je projektovan i biće izveden u skladu sa prestižnim GOLD LEED sertifikatom, međunarodno priznatim sertifikacionim programom gradnje energetski visoko efikasnih objekata.

  Investitor:

  GTC SERBIA

  Lokacija:

  Blok 41, Novi Beograd → pogledaj na mapi

  Površina:

  GBA 31.700 m²

  Rokovi:

  Završetak projekta septembar 2022. godine