PRODEXPO

BIG Residences

28-03-2022

BIG Residences

Opis projekta

Sa impozantnom površinom od ukupno 180.000m2, ovaj kompleks obuhvataće 10 stambenih objekata, veliku garažu sa 2000 parking mesta i 50.000m2 komercijalnog prostora. Krajem 2019. godine u okviru šireg projekta otvoren je BIG Retail Park koji zajedno sa susednim BIG Fashion centrom čini zaokruženu maloprodajnu celinu. Pregršt sadržaja, kao i kombinovanje stambene i komercijalne funkcije obogatiće koncept stanovanja u ovom modernom naselju sa planiranih oko 1000 stanova.

U okviru prve faze stambenog dela kompleksa planirana je izgradnja prve tri zgrade (A, B i C), ukupne bruto površine 24.000m2. Prva faza će u ponudi imati 11 tipova stambenih jedinica, organizovanih po strukturi od dvosobnih do četvorosobnih. Stambeni objekti A, B i C grade se na objektu maloprodajnog centra BIG Retail Park, u okviru koga je izgrađena i velika garaža. Komercijalni i rezidencijalni deo garaže biće fizički odvojeni, a stanari će imati direktan pristup garaži iz svojih zgrada. Od zajedničkih sadržaja za stanare, u okviru kompleksa planirani su tereni za košarku, dve staze za trčanje, pešačka staza, kao više i dečjih igrališta.

Kompleks oivičen Višnjičkom, Diljskom, Uralskom i Ulicom Stevana Hristića nalazi se na perspektivnoj lokaciji, nedaleko od Dunava i budućih razvojnih projekata na Adi Huji i u Luci Beograd, kao i na trasi budućeg metroa. U poslednjoj fazi realizacije planirana je izgradnja i poslovno-kancelarijskog objekta, na uglu ulica Steva Hristića i Višnjičke, čime će funckionalno biti zaokružen ceo kompleks.

Investitor je izraelska kompanija BIG CEE, koja na našem tržištu posluje kao jedan od najvećih igrača u maloprodaji, a projekat BIG Residences biće im prvi iskorak u segmentu stanogradnje.

Prodaja:

Merin Asset Management

Lokacija:

Višnjička ulica → pogledaj na mapi

Površina:

24.000m²

Rokovi:

Rok za završetak prva tri objekta planiran je za jun 2023