PRODEXPO

Skyline Belgrade

31-03-2019

Skyline Belgrade
Opis projekta:

Posle više godina neizvesnosti i promena koje su pratile projekat na prostoru saveznog MUP-a, sudbina ove ekskluzivne lokacije doživela je pozitivan obrt 2016. Zdanje starog MUP-a otkupila je renomirana kompanija za razvoj nekretnina AFI Europe, jedan od vodećih investitora u Beogradu i regionu centralne i istočne Evrope.

Prateći oblik placa na padini, projekat je koncipiran kao kompleks tri kule, sa centralnom poslovnom kulom kao slobodnostojećim objektom (132m) i dve manje stambene kule na bočnim ivicama parcele. Između kula biće formiran plato, koji će sa unutrašnje strane bloka biti oivičen niskim komercijalnim aneksom. Prema predstavljenom rešenju radi se o kompleksu visoke kategorije stambenog, poslovnog i komercijalnog prostora. Kompleks će posedovati i veliku podzemnu garažu sa 900 mesta.

Realizacija kompleksa planirana je fazno.

Prodajna kancelarija se nalazi u kuli A na IV spratu u stanu 31, u Ulici kneza Miloša 90a, gde možete dobiti sve relevantne informacije o dostupnim strukturama stanova, kvadraturi i kvalitetu završnih materijala i opreme.

 

Investitor:

AFI Europe Serbia

Lokacija:

Ulica kneza Miloša, Savski venac →  pogledaj na mapi

Površina:

GBA preko 100.000 m²

Vrednost:

€200 miliona

Rokovi:

2017-