Doka WWW Heder

Otvoren novi tržni centar na Karaburmi

20-04-2017

  Otvoren novi tržni centar na Karaburmi

  Učestvuj u diskusiji u okviru Beobuild FORUM-a

  Samo godinu i po dana nakon početka gradnje, večeras je otvoren novi tržni centar u Višnjičkoj ulici – BIG Fashion Karaburma. Projekat koji je inicijalno započeo drugi investitor, ove godine kupila je kompanija BIG CEE u finalnim fazama gradnje, čime je samo najavljen njihov ulazak na beogradsko tržište. Gradnja objekta počela je krajem 2015. godine, a svojim dimenzijama predstavlja jedan od većih tržnih centara u gradu, sa 61.000 kvadrata bruto površine, odnosno 32.335 kvadrata prodajnog prostora raspoređenog na tri nivoa. Sa preko 100 lokala, prostranim restoranskim delom i kompleksom 8 bioskopskih sala, po ukupnoj površini ovo će biti treći najveći ovakav centar u Beogradu.

  Od svetskih robnih marki lokale će imati H&M, Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Fashion&Friends, Lindex, Springfield, Navigare, Bata, Shoestar, Nursace-Africa, Luna, Imperio Irena Grahovac i drugi. Uz veliki supermarket, BIG Fashion će imati i Dexy Co centar na 1.200 m2, prodavnice sportske opreme Sport Vision, Planeta Sport i Converse, kao i niz prodavnica iz sektora nakita i kozmetike Swarovski, Pandora, Bomar, S&L, Oxette, Sephora, Jasmin, Lilly, BENU, Yves Rocher. Takozvani "food court" ili restoranski deo nudiće McDonald’s, KFC, O’brock, Asia Food i Atos Pizza, a u delu za razonodu nalaziće se i Cineplexx bioskop sa novom tehnologijom laserskih projekcija.

  Pored objekta na Karaburmi, ovaj investitor najavio je i skoru gradnju jednog od najvećih tržnih centara u Beogradu – BIG Fashion Vidikovac, čiji je kamen temeljac simbolično postavljen prošlog meseca.

  U međuvremenu pogledajte fotografije unutrašnjosti novootvorenog BIG Fashion Karaburma i fotografije tokom izgradnje tržnog centra.

  BIG Fashion Karaburma (foto) - 20. april 2017.