Eastern European Construction Forecasting Association

"Stepin Breg" - pristupačna ponuda na Voždovcu

28-05-2018

    "Stepin Breg" - pristupačna ponuda na VoždovcuPredstavljamo novi stambeno-poslovni objekat  “Stepin Breg”, koji se nalazi na Voždovcu, na obodu naselja Stepa Stepanović u blizini Univerziteta Singidunum i Kumodraške ulice.

    Projekat je građevinsku dozvolu dobio u martu, a u aprilu je zvaničnim otvaranjem gradilišta obeležen početak radova. Investitor projekta “Stepin breg” je kompanija Nobnek d.o.o, a na izgradnji projekta anagažovana je kao izvođač radova firma Lindner Srbija, ćerka firma nemačke kompanije Lindner. Ekskluzivna prodaja stanova poverena je kompaniji Coreside Savills.


    Opis Projekta:

    Stambeno-poslovna zgrada „Stepin breg“  ima 76 stambenih jedinica, različitih površina i struktura, od jednosobnih do troiposobnih stanova u objektu spratnosti Po+Su+P+6+Ps. Objekat se sastoji od podzemne etaže sa 55 garažnih mesta, suterena sa 4 lokala i stanarskim ostavama za stanare zgrade. Takođe, objekat je projektovan u energetskom razredu C, ima centralno grejanje sa kalorimetrima, kao i 36 parking mesta na otvorenom parkingu, namenjen isključivo za stanare zgrade, interfon, kamere na ulazima u objekat i garažu.

    Zgrada je prilagođena ljudima sa posebnim potrebama, a spoljno uređenje oko zgrade karakteriše zelenilo, što svakako ovu zgradu čini jedinstvenom u okolini. U izgradnji objekta će biti korišćeni moderni i kvalitetni materijali.


    Investitor:  

    Nobnek - Sigurnost Vaše investicije!

    Nobnek d.o.o. je dinamična i mlada kompanija koja se bavi realizacijom građevinskih projekata, osnovana u Beogradu 2013. godine. Nastala je kao sestrinska firma kompanija Nobel i Energetix koje na tržištu Srbije uspešno posluju više od 15 godina.


    Izvođač radova:  

    Glavni izvođač radova je Lindner, nemačka kompanija sa višedecenijskim iskustvom u građevinskoj delatnosti. Lindner grupa je vodeća evropska kompanija u oblasti enterijerskih i fasadnih radova, kao i industrijske izolacije sa 50 godina iskustva u razvoju i primeni individualnih visoko-kvalitetnih projektnih rešenja.


    Projektantski tim: 

    Glavni projektant na ovom projektu je Atelje Ličina d.o.o. koji je svojim dugogodišnjim radom na arhitektonskoj sceni Srbije postao jedan od  vodećih biroa za projektovanje inženjering i nadzor.


    Projekt menadžment i nadzor: 

    LSC Consulting - IPS d.o.o. od svoga osnivanja 2008. godine se bavi  inženjeringom, konsaltingom i razvojem projekata u građevinarstvu u zemlji i inostrantstvu, a na projektu izgradnje objekta “Stepin breg“ obavlja poslove projekt menadžmenta i nadzora nad izvodjenjem radova.


    Prodaja: Ekskluzivni zastupnik prodaje/ Reg. 281 

    Coreside je finansijska konsultantska kompanija specijalizovana za širok spektar usluga u vezi sa različitim tipovima nepokretnosti. Coreside je deo Savills grupacije, globalne britanske konsultantske kompanije za nekretnine, koja broji preko 700 kancelarija širom sveta.                        


    Lokacija objekta “Stepin breg”: Voždovac, ul. Druge srpske armije br. 45

    Rokovi:

    Završetak radova:   30. septembar 2019. godine

    Promo cena:

    • Cena po kvadratu :                                                      1.250 - 1.300 EUR + PDV
    • Cena garažnog mesta :                                                            5.000 EUR + PDV
    • Cena ostave:                                                                                 700 EUR + PDV
    • Cena parking mesta :                                                         1.667.67 EUR + PDV
    • Cena lokala u statusu sive gradnje :                                     1.000 EUR + PDV

     

    Prodaja :  CORESIDE D.O.O.

    Kneza Mihaila 1, Beograd

    Kontakt:              011 301 0000

                                  063 430 605

                                  063 430 614


    Tekst objavljen u saradnji sa investitorom stambenog projekta.

    "Stepin Breg" - 3D prikazi