PRODEXPO

East Side

31-03-2019

  East Side  Opis projekta

  U toku je realizacija stambenog projekta na Zvezdari, pozicioniranog između okretnice tramvaja u Ustaničkoj ulici i kula Istočne kapije Beograda. U četvrti koja ima odličnu poziciju, u neposrednoj blizini čvorista gradskog javnog transporta, gradi se stambeni kompleks “East Side” sa 347 stanova u 6 lamela. Parcela oivičena ulicama Živka Davidovića i Mirka Sandića direktno je povezana sa Bulevarom kralja Aleksandra i Ustaničkom ulicom, što kvartu omogućava odlične veze sa ostalim delovima grada.

  Novi projekat na Zvezdari izdvaja se kvalitetom ponude, kao dobar primer u arhitektonskom oblikovanju i standardima funkcionalnosti. Gradnja koja je u toku biće realizovana u dve faze, sa rokom za završetak druge faze tokom juna 2020. Ispod objekta planirana je velika podzemna garaža sa 351 parking mestom, a u okviru parcele biće dostupan i zatvoren park samo za stanare ovog kompleksa.

  Svi zainteresovani kupci imaju na raspolaganju salon sa izgrađenim uzornim stanom, gde mogu pogledati ponudu širokog spektra enterijerskih rešenja.

   

  Investitor:

  East Side Development d.o.o.

  Lokacija:

  Živka Davidovića 96 - Zvezdara →  pogledaj na mapi

  Površina:

  GBA 34.000 m²

  Rokovi:

  Završetak projekta 2020.